De Leiestreek is een dynamische regio vol energie en enthousiasme om alle inventiviteit te laten oppoppen. Wij zijn een van de 101 leukste Leiespots, de plekken waar je echt moet geweest zijn.

Op Transfo kan je je uitleven, logeren, escapen, duiken, snorkelen of het avontuur opzoeken. Puzzel je ideale uitstap of vakantie in elkaar en beleef meer!

Avonturiers jong en oud zijn fan van Transfo. Want in-op-tegen-naast de honderd jaar oude, voormalige elektriciteitscentrale naast het Kanaal Bossuit-Kortrijk kan je je uitleven.Een oude stookolietank werd omgetoverd tot een unieke duiktank met een diepte van 15 meter en een diameter van 20 meter. In de zomermaanden kan je er na een frisse duik terug opwarmen op terras aan de zomerbar. Ondertussen kunnen de kleinsten zich uitleven op het speelplein.

Natuursportorganisatie Oenanthe helpt op Transfo bij het plannen van een avontuurlijke dag met allerlei activiteiten zoals een deathride, een parcours van verschillende touwbruggen, een hindernissenparcours boven het water, een sprong van de 7-meter hoge pamperpaal of lasershoot,… Elke zomerdag kan je er ook terecht voor fiets- en kajakverhuur, ideaal voor een dagje ontspannend sporten.

PLONG biedt twee escape rooms aan. In het voormalige werkhuis herbeleef je de rijke geschiedenis van Transfo. Sinds 2019 bruist het werkhuis opnieuw van energie en komt de rijke geschiedenis terug tot leven…  De prikkelende setting en uitdagende, verrassende puzzels maken van PLONG een ideale teambuilding of uitstap.

Behalve de pakketten in ons overzicht kan je de escaperoom ook combineren met lasershoot of een kookworkshop, een absolute aanrader.

​​

Zorgeloos genieten van rust en eenvoud in prachtig gerenoveerde caravans of unieke gezellig ingerichte tenten. Kortom echte glamping, kan tijdens deze zomer niet op Transfo zelf, maar op een boogscheut aan het prachtige Banhoutbos.

Hou de pagina van Transfo Zwevegem in het oog voor meer nieuws!