Verken Zwevegem

Onze camping kenmerkt zich door natuur, rust en eenvoud. Aan de rand van het Banhoutbos, temidden de glooiende velden vind je onze glamping en camping. Hier moet je vooral genieten van ont-moeten, ont-spanning, ont-haasten en van samen zijn. Wil je activiteiten doen, dan verwijzen we je graag door naar onze partners.

Deze zomer verhuizen wij tijdelijk van de Transfosite naar het Banhoutbos, slechts 3km verder. Het kasteel van Banhout, gelegen in het Banhoutbos, vormt een oase van rust en geldt als de groene long van de streek op een boogscheut van Kortrijk. Het Neoclassicistische kasteel is opgetrokken in het jaar 1857 in het midden van het eeuwenoude Banhoutbos.  Zowel de kasteelweide als het kasteel zelf kunnen gebruikt worden als decor voor een grote waaier aan activiteiten.

De Transfosite met industrieel erfgoed biedt talrijke activiteiten, maar bevindt zich bovendien op een knooppunt van fiets- en wandelroutes.

Wij kunnen geen boekingen bij externe partners voor u maken, maar we brengen u wel graag met hen in contact!

Elk weekend van eind juni tot begin september worden jullie enthousiast verwelkomd op Banhout Bosbar!

Vertrek vanop onze camping de Leiestreek in. Laat je verdwalen via knooppunten van wandel- en fietsroutes in het glooiende landschap!

Fiets, stap of rij tot aan de Transfosite en laat je verrassen. Laat je inpalmen door het industriële erfgoed, doe je innerlijke mens een deugd op de Zomerbar of in de Circus Brouwerij. Verleg je grenzen met een avonturen - of waterparcours, tijdens een spel lasershooten of ontsnap even aan de dag in een van de twee fantastische escape rooms! 

Provinciaal Natuur- en Recreatiedomein De Gavers, op slechts 5km gelegen, is met 192 ha het grootste natuur- en recreatiedomein van Zuid-West-Vlaanderen.  Starten doe je het best in het onthaal- en bezoekerscentrum. Centraal in het domein ligt een vijver van ongeveer 65 ha met glashelder water en plaatselijk tot 15 meter diep. Het hele jaar door valt er op het water heel wat te beleven en in de zomer kan je er zelfs zwemmen in de afgebakende zwemzone. Er zijn diverse afgescheiden paden aangelegd voor fietsers, ruiters en wandelaars. Ook vind je er 2 cafetaria's waar je rustig kan verpozen en van het unieke panorama kan genieten. Onlangs werd een prachtig natuurspeelterrein geopend op het domein, vlakbij de cafetaria in de Stasegemsesteenweg.

Beleef meer. Leiestreek. Download hier de pocket van 101 Leiespot!

banner leiestreek.png