Verken Zwevegem

Camping Transfo ligt ideaal in het industriële erfgoed van Transfo met talrijke activiteiten, maar bevindt zich bovendien op een knooppunt van fiets- en wandelroutes.

Kiest u voor logement met vrije keuze van activiteiten, dan kunnen wij zelf geen boekingen voor jullie doen, maar we geven hieronder graag een overzicht van de talloze mogelijkheden. Boekt u bij Oenanthe of de duiktank, dan krijgt u via ons een exclusieve deal!

Wil je een fantastisch pakket aan activiteiten ontdekken? Klik dan van verder op Transfo Zomert.

Transfo 7.jpg
DUIKTANK

Hou je van actie en spanning? Dan is Paintball echt iets voor jou.

Paintball is een sport voor zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden. Van 9 tot ... Het is een sport waarbij conditie en kracht minder rol spelen als teamspirit en communicatie.

Paintball is een ideale activiteit voor een (ont-)spannende uitstap , teambuilding evenement of zelfs voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

SPEELPLEIN

Het speelplein met als thema natuur, avontuur en water is net om de hoek gelegen op het domein van Transfo. De kinderen kunnen er naar hartelust en in alle veiligheid spelen, want het is volledig omheind.

 

kajak.jpg
ESCAPE PLONG

We keren terug naar de jaren 20 op Transfo. De stoomcentrale draait op volle toeren. De vraag naar elektrische stroom groeit elke dag. Het is druk in het werkhuis van de elektriekers! Ze krijgen de opdracht om in 1 werkdag een prototype voor een nieuwe stoomketel op gang te krijgen…

OENANTHE
Transfo 4.jpg
FIETSROUTES

Camping Transfo ligt langs verschillende mountainbikeroutes waar elke sportieveling, zowel beginner als gevorderde, de kuiten kan spannen.

Zwevegem: blauwe lus

Zwevegem: blauwe-rode lus

Zwevegem: rode lus

Tonteroute

Boerhovenroute

Tegelijk zijn er ook gewone fietsroutes die elke fietsliefhebber kunnen bekoren.

Bevergemroute

Marcel Kint

Vaartroute

Fietslusjes - hoevepicknick

Leie-Schelde

Op de site Transfo is er ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen voorzien.

Fietsen kan je bij ons huren via tAlternatief. De huurprijs van een stadsfiets voor 1 dag is €9. De huurprijs van een bakfiets voor 1 dag is €18,75.

Paintball Valley1.jpg
WANDELROUTES

De wandelingen rondom onze camping laten je kennismaken met Zwevegem Centrum, maar ook met het glooiende landschap zoals Stijn Streuvels het in zijn romans omschreef.

 

Zwevegem biedt voor elke wandelaar wat wils, van streetart tot prachtige natuur, van Bevergem tot bossen. We vergeten zeker gezinnen met kinderen niet en bieden 3 leuke gezinswandelingen aan met detective Vos, Blob en Zappie. Bovendien is er ook een rolstoelvriendelijke wandelroute uitgestippeld van 5km!


Land van Mortagne

Driemolensroute

Bossenroute

Bevergemroute

Streetartroute

Educatieve gezinswandeling "Detective Vos Avelgem-Zwevegem" (5 km)

Gezinszoektocht: Op avontuur met Blob in Zwevegem

Met Zappie op stap – speelroute

Selfiewandeling

Orveytwandelroute

Verrassende plekjes rond Otegem

 

KAJAK

De Koninklijke Sobeka Kajakclub Zwevegem ligt op 500m van Camping Transfo. De club bestaat reeds 75 jaar en is de thuis van maar liefst 7 Olympische atleten, maar biedt ook de kans om ontspannend en recreatief het kanaal Bossuit-Kortrijk te verkennen.

Plong afbeelding.jpg

Ons adres

Camping Transfo

Transfostraat 13

8550 Zwevegem

België

Contacteer ons

TEL: 0032 495 600 111

E-MAIL: info@campingtransfo.be

Volg ons

  • Facebook Camping Transfo
  • Instagram Camping Transfo