Verken Zwevegem

Deze zomer verhuizen wij tijdelijk van de Transfosite naar het Banhoutbos, slechts 3km verder. Het kasteel van Banhout, gelegen in het Banhoutbos, vormt een oase van rust en geldt als de groene long van de streek op een boogscheut van Kortrijk. Het Neoclassicistische kasteel is opgetrokken in het jaar 1857 in het midden van het eeuwenoude Banhoutbos.  Zowel de kasteelweide als het kasteel zelf kunnen gebruikt worden als decor voor een grote waaier aan activiteiten.

De Transfosite met industrieel erfgoed biedt talrijke activiteiten, maar bevindt zich bovendien op een knooppunt van fiets- en wandelroutes.

Wij blijven garant staan voor zorgeloos kamperen, zorgeloos genieten en zorgeloos ontdekken van wat Zwevegem te bieden heeft dankzij onze exclusieve deals, zowel op culinair vlak als om er een avontuurlijke dag van te maken.​

Wij kunnen geen boekingen bij externe partners voor u maken, maar we brengen u wel graag met hen in contact!

Elk weekend van eind juni tot begin september worden jullie enthousiast verwelkomd op Banhout Bosbar!

Samen met Banhout bosbar organiseren we ook 4 themaweekends waarop we jullie graag ontmoeten!

  • King Kong Chateau: 24 - 26 juni (enkel open voor festivalgasten)

  • Relax: 2 - 3 juli

  • Gezond eten, gezond leven: 23-24 juli

  • Heerlijk genieten: 12-13 augustus

Vertrek vanop onze camping de Leiestreek in. Laat je verdwalen via knooppunten van wandel- en fietsroutes in het glooiende landschap!

Fiets, stap of rij tot aan de Transfosite en laat je verrassen. Laat je inpalmen door het industriële erfgoed, doe je innerlijke mens een deugd op de Zomerbar of in de Circus Brouwerij. Verleg je grenzen met een avonturen - of waterparcours, tijdens een spel lasershooten of ontsnap even aan de dag in een van de twee fantastische escape rooms!